Viorica Dăncilă gafează şi la Bruxelles: Jandarmeriţa a fost bătută de „protestanţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă s-a încurcat în discursul său susţinut înaintea eurodeputaţilor din grupul socialiştilor şi democraţilor, spunându-le acestora că o jandarmeriţă a fost bătută de „protestanţi“, potrivit relatării făcute de fostul ei coleg, Cătălin Ivan.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dancilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmeriţa a fost «bătută cu bestialitate de protestanţi». Sper că traducătorii au înteles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios“, relatează eurodeputatul Cătălin Ivan.

Premierul Viorica Dăncilă vorbea despre Ştefania, femeia bătută de mai mulţi protestatari agresivi în timpul mitingului din 10 august.

Dăncilă se află la Bruxelles, în cea de a doua zi a vizitei sale de lucru, unde are întâlniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Săptămâna viitoare, în plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din România.

Marţi, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu liderii grupurilor popularilor europeni (PPE) şi liberalilor (ALDE) din Parlamentul European (PE), Manfred Weber şi, respectiv, Udo Bullman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite