VIDEO Adrian Năstase: Iohannis a umilit-o pe Viorica Dăncilă. A spus că a aşteptat-o să se prezinte la el. Dar ce, prim-ministrul e salariat la Cotroceni?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase, fost premier şi preşedinte al PSD. FOTO Eduard Enea
Adrian Năstase, fost premier şi preşedinte al PSD. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Adrian Năstase l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru modul în care se adresează şi interacţionează cu premierul Viorica Dăncilă, spunând că şeful statului dă impresia că vrea să umilească liderul de la Palatul Victoria.

„Formula noastră de regim semi-prezidenţial este dăunătoarea. E o maşină cu doi şoferi, cu două volane, fiecare conduce în fiecare direcţie. Cu chestiuni de chimie personală, unele aberante. Preşedintele Iohannis spunea: am aşteptat-o pe doamna Dăncilă se prezinte la mine cu nu ştiu ce. Dar ce, primul-ministru e salariat la Cotroceni? E o formă de umilire şi ineleganţă incalificabile. Constituţia nu e suficient de clară şi acceptă acest model“, a declarat Adrian Năstase, într-un interviu la Adevărul Live

De asemenea, fostul premier a subliniat că Palatul Cotroceni „nu e Mecca“ şi ar trebui ca între cele două instituţii să existe mai multă colaborare. Mai mult, Năstase a punctat că pe vremea când era premier avea o relaţie bună cu Ion Iliescu şi colaborau, ceea ce „a contat“. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite