Victor Slav, soţul Biancăi Drăguşanu, intră în politică: s-a înscris în partidul disidenţilor din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Slav, alături de Mihai Sturzu FOTO Facebook
Victor Slav, alături de Mihai Sturzu FOTO Facebook

Prezentatorul de televiziune, Victor Sav, a anunţat, într-un comuniicat de presă publicat pe pagina sa de Facebook, că s-a înscris în Partidul România Unită (PRU), condus de Bogdan Diaconu şi din care fac parte foşti membri PSD, apropiaţi de Victor Ponta.

„Am decis să mă alătur Partidului România Unită pentru că şi eu sunt unul dintre românii care cred că trebuie să avem grijă de ţara noastră, de cetăţenii săi şi de resursele naturale atât de preţioase. Sunt un om tânăr, am 36 de ani, de curând am devenit tata şi consider că a venit rândul generaţiei noastre să se implice. Nu mai acceptăm să ni se spună că România are o generaţie pierdută, nu mai acceptăm să ni se spună din afară ţării cum ar trebui noi să ne trăim viaţă la noi acasă! Mă voi luptă pentru că în România să fie interzise defrişarea pădurilor şi exportul de lemn neprelucrat şi pentru a se spune stop vânzării pământului către străini“, a arătat Victor Slav, care a mai arătat că nu s-a consultat cu soţia sa, Bianca Draguşanu.

„Nu i-am spus Biancăi. Am vorbit cu Mihai Sturzu şi am făcut pasul. Bianca mă susţine în tot ceea ce fac”, a mai spus Victor Slav.

Preşedintele PRU Bogdan Diaconu s-a arătat încântat de înscrierea lui Victor Slav în partid. „Voi merge cu Victor Slav în campanie electorală. Îl voi susţine din Parlament cu toate propunerile cu care vine”, a spus Diaconu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite