Victor Ponta a participat la sărbătoarea Sfântului Nifon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a participat luni, alături de aproximativ 12.000 de credincioşi, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte, la sărbătoarea Sfântului Nifon.

Oamenii au început să sosească încă de la primele ore ale dimineţii la Catedrala Mitropolitană unde sunt depuse moaştele Sfântului Ierarh Nifon, patriarh al Constantinopolului ţi mitropolit al Ţării Româneşti.

Alături de premierul Victor Ponta s-a mai aflat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii PSD de Dâmboviţa, dar şi politicieni locali.

Pe lângă slujba religioasă şi închinarea la moaştele Sfântului Ierarh Nifon, manifestările de la Târgovişte includ şi acordarea diplomelor de excelenţă ”Sf. Ierarh Nifon” elevilor din Eparhie, premianţi ai concursurilor şi olimpiadelor naţionale.

Premierul Victor Ponta a adus tema religiei în discuţie în discursul său de lansare a candidaturii, din urmă cu două săptămâni, de la Craiova. Ponta a spus atunci că este mândru că este român şi ortodox. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite