Vasile Blaga: Ponta, Antonescu şi Voiculescu au sădit sămânţa vrajbei în viaţa noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga atacă dur USL-ul pentru politica dusă de când a venit la guvernare FOTO Mediafax
Vasile Blaga atacă dur USL-ul pentru politica dusă de când a venit la guvernare FOTO Mediafax

PDL, PNŢCD şi Forţa Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu au lansat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, Alianţa România Dreaptă, proiectul politic, platforma program şi protocolul acesteia. Vasile Blaga, liderul PDL, a spus că această alianţă va fi principalul actor politic în Parlament şi va forma Guvernul.

 "Uitaţi-vă în ce hal au adus ţara Ponta, Antonescu, Voiculescu! Peste tot ură, vrajbă, dezbinare. Societatea e polarizată, nimic nu se mai construieşte. În cinci luni de guvernare, stânga socialistă a dovedit incompetenţa, a reuşit să sădească sămânţa vrajbei în viaţa noastră", a spus Vasile Blaga, cu ocazia lansării Alianţei România Dreaptă.

 "Alianţa noastră s-a născut natural. Ne-au apropiat viziunea politică şi adeziunea la valorile democratice, dar ne-a unit şi pericolul (...) Restauraţia socialistă ne-a obligat la front comun", a spus liderul PDL Vasile Blaga. 

Mihai Răzvan Ungureanu, liderul partidului Forţa Civică, a atacat guvernul Ponta şi a spus că îşi bat joc de cetăţeni în problema Oltchim. Ungureanu a criticat şi risipa de bani publici ai Guvernului. Acuzaţiile lui Ungureanu vin după ce chiar el a fost acuzat că s-a folosit de bani publici pentru a-şi garnisi tolaeta personală. Printre produsele achiziţionate pentru protocolul premierului se regăseau şi alimente de lux precum vita de Kobe sau caviar. 

“România a rezistat puterii răufăcătoare a stângii, nu s-a frânt, dar este o ţară strâmbată. România trebuie să se îndrepte. De aceea ne-am reunit pentru o Românie Dreaptă”, a mai spus Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite