Vasile Blaga crede că PDL are şansa de a reveni la Guvernare în orice moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga vrea să separe funcţia de lider PDL de o potenţială guvernare         FOTO: Adevărul
Vasile Blaga vrea să separe funcţia de lider PDL de o potenţială guvernare         FOTO: Adevărul

Liderul PDL îşi susţine declaraţiile printr-o situaţie asemănătoare a scenei politice din ţara noastră cu recenta demisie a guvernului de la Sofia.

"Ne propunem câştigarea viitoarelor alegeri. Normal, ele ar trebui să fie în 2016, dar noi trebuie să fim pregătiti pentru orice moment. Nu credea Borisov (n.r. fostul premier) în Bulgaria, acum o săptămână, că după ce vin facturile la curent pică Guvernul, dar s-a întâmplat", a spus Blaga, la Sibiu la prezentare moţiunii cu care va participa la şefia PDL.

La rândul său, Boyko Borisov a argumentat refuzul de a primi un nou mandat de guvernare, prin folosirea experienţei României, unde preşedintele Traian Basescu l-a numit prim-ministru pe liderul PSD Victor Ponta cu câteva luni înainte de alegeri.

Vasile Blaga a mai afirmat că ar trebui separată funcţia de preşedinte al PDL de o potenţială guvernare.

„Dacă eu voi fi ales preşedintele partidului şi vom câştiga viitoarele alegeri generale şi le vom câştiga, atunci partidul are de ales, dacă mă va nominaliza pe mine pentru funcţia de preşedinte, atunci  voi pleca din funcţia de preşedinte al partidului“, mai precizează Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite