Vadim, călcat în picioare în propriul ziar! “Drum bun...cale bătută...tineretul vă salută!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din PRM l-au "torpilat" pe Corneliu Vadim Tudor chiar în propriul ziar de partid, în portavocea Tribunului, "Tricolorul": în 11 scrisori de protest publicate pe site-ul ziarului PRM, Vadim este înştiinţat că nu este "STĂPÂN".

UPDATE 18.54 Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri seara: "Nişte mucoşi se revoltă împotriva mea, că nu le dau voie să facă pe nebunii! Sunt o gaşcă de profitori! (...) Am dat-o în judecată pe Alupoaiei, acum o oră am semnat plângerea penală, pentru fraudă informatică. (...) Ce caută site-ul meu, partidul meu, în mâinile ei, cum îşi permite? Acum mă înjură nişte tineri? Hai să fim serioşi...."

UPDATE 14.45 Tinerii din PRM au boicotat şi site-ul "România Mare", publicaţie de partid care conţine "informaţii despre revistă, partid şi doctrina sa, istoric, organizaţii, comunicate şi strategii". Pe pagina de internet sunt postate doar somaţiile la adresa lui Vadim.

Totul a pornit după ce Vadim a făcut-o pe persoana care posta ziarul pe Internet, Alina Alupoaei, o "obeza obraznica". În replică, ziarul nu a mai apărut joi pe site şi Vadim primind un ultimatum în Tricolorul: dacă nu-şi retrage cuvintele, Tricolorul nu mai apare pe internet. Vadim n-a stat cu mâinile în sân: a desfiinţat întreaga Organizaţie de Tineret a Partidului, spunând că Alina Alupoaie, vicepreşedintele tinerilor PRM, are " vizibile probleme psihice".

Aşa că Organizaţiile de Tineret ale PRM din sectorul 3 Bucureşti, Suceava, Craiova, Maramureş, Bistriţa, Sălaj, Bihor, Ilfov şi Bihor, în frunte cu Biroul Permanent Naţional şi vicepreşedintele tinerilor PRM au publicat vineri, pe pagina "Tricolorul", 11 comunicate oficiale în care îl atacă virulent pe Vadim, plus un mesaj în care Vadim e caracterizat ca fiind "un personaj certat cu bunele maniere si apucături dictatoriale".

Care-i om şi care-i câine?

"Prea multa minciună în spatele dvoastra dle preşedinte. Am observat că ţineti mai mult la lichele decât la adevăraţii şi loialii membri", spune organizaţia bistriţeană. "Nu putem fi umiliti de «niste neica nimeni» chiar daca sunt vechi sau noi membri ai PRM", avertizează mesajele.

"Ne pare rău că Domnul Preşedinte Corneliu Vadim Tudor nu cunoaste procedurile statutare ale propriului aparat de lucru", se arată în alt comunicat. "Îi transmitem Presedintelui PRM , Domnul Corneliu Vadim Tudor ca Partidul Romania Mare nu este o firma obscura dintr-un stat bananier, ai carei angajati pot fi concediati oricand si oricum doreste STAPANUL", scrie în altul.

Alina Alupoaei (24 de ani) a scris că "după cum se spune, nebun la nebun trage; de aceea, în octombrie 2006, m-am inscris în PRM" şi se întreabă cum să "dăm afară mii de oameni pentru placerea morbidă a unor bătrânei?". "De ce oare toţi care au plecat din partid , dupa ce au fost lăudaţi, periaţi, îmbiaţi cu te miri ce, au devenit brusc nebuni, hoţi, poponari , etc.?", mai scrie ea.

"Şi atunci te-ntreb pe tine / Care-i om şi care-i câine", îi spune lui Vadim viceliderul tinerilor din PRM.

Iar Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de Tineret a partidului încheie critica la adresa lui Vadim printr-un joc de cuvinte:

"Incheiem cu o urare: DRUM BUN , CALE BATUTA ... TINERETUL ....VA SALUTA!"

«Vadim are apucături dictatoriale!»

Pe site-ul Tricolorul e postat şi un "mesaj primit de la cititori", anume de la Brinzila Gheorghe, membru PRM din 1991.

"(...) deciziile în partid se iau la o masă tovărăşească unde participă 3-5 oameni. Acum cîţiva ani eu nu am mai suportat această atitudine şi mi-am dat demisia din toate funcţiile deţinute în PRM Vrancea. Acţiunea dictatorială a preşedintelui Corneliu Vadim Tudor a fost şi din păcate este posibilă datorită linguşirii unor persoane din preajma sa".

"Din această cauză PRM a avut de suferit iar acum este ca şi inexistent în teritoriu, nu mai are sedii, oamenii pleacă sau sînt schimbaţi după buna poftă a lui Vadim. Faptul că tinerii peremişti au demnitatea de a-i spune "pe şleau" preşedintelui Vadim cum ar trebui să fie cu democraţia in partid, ceea ce seniorii nu au avut curajul , este un lucru extraordinar", mai spune Brinzila.

Nu doar "datul din gură" la televizor aduce voturi, ci şi munca în teritoriu şi "relaţiile dintre oameni", spune fostul peremist. "Tinerii sînt cei care muncesc cel mai mult in partid iar ei acun sînt daţi la o parte de catre un personaj certat cu bunele maniere si apucături dictatoriale", adaugă fostul peremist.

Citeşte aici mai multe despre scandalul din PRM, inclusiv poziţia lui Vadim.

Citeşte şi: Vadim, flegme pentru «maimuţe»: "Cine eşti tu, fă, proasto?"

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite