Udrea: Chiar ne-ar plasa în afara lumii civilizate o a treia suspendare a aceluiaşi preşedinte, fără niciun motiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elena udrea

Deputatul PDL Elena Udrea consideră că o nouă suspendare a aceluiaşi preşedinte, „fără niciun motiv”, ne-ar plasa în afara lumii civilizate. Fostul ministru nu exclude această variantă, dar crede că „nu vor îndrăzni aşa de uşor să dea drumul la încă o suspendare”.

„După experienţa pe care au avut-o astă vară la nivel internaţional în primul rând, cred că nu vor mai îndrăzni aşa de uşor să dea drumul la încă o suspendare", a declarat Udrea la RFI.

Totuşi, Udrea spune că în interiorul Uniunii există „un cap al tuturor relelor, care este domnul Voiculescu, care şi în mai a ţinut mult să fie cel care anunţă că urmează suspendarea, acum iarăşi l-am auzit spunând că urmează o altă suspendare, dar l-au pus la punct, chiar şi ei (n.r. - liderii USL) şi-au dat seama că face foarte mult rău o astfel de declaraţie”.

Deputatul democrat-liberal consideră că o nouă suspendare nu este scoasă din ecuaţie, mai ales cu „oameni ca domnul Voiculescu”, însă crede că acest lucru „va fi foarte greu să se întâmple”. „ Chiar ne-ar plasa în afara lumii civilizate o a treia suspendare a aceluiaşi preşedinte, fără nici un motiv, doar pentru că aşa vrea USL”, a completat fostul şef al organizaţiei PDL Bucureşti.

Elena Udrea candidează pentru un loc în Camera Deputaţilor pe listele ARD în colegiul 4 Neamţ.

Într-un interviu acordat realitatea.net, consilierul prezidenţial pe analiză politică, Sebastian Lăzăroiu, a declarat că, dacă se mai produce o suspendare, SUA nu vor mai menţine Parteneriatul Strategic. „În ziua în care Parlamentul îl suspendă pe preşedinte, e probabil ca SUA să aibă o poziţie foarte tranşantă în privinţa Parteneriatului strategic, iar Uniunea Europeană, foarte probabil, ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce o catastrofă, practic eşti scos în momentul ăla din UE”, a spus Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite