UDMR, mesaje cu ocazia celui de-al 29-lea Congres al FIDESZ. Kelemen: Orban şi guvernul său au pornit o schimbare de paradigmă curajoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor Viktor Orban FOTO Arhivă
Kelemen Hunor Viktor Orban FOTO Arhivă

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis pe Facebook, cu ocazia celui de-al 29-lea Congres al FIDESZ, că Viktor Orban şi guvernul său au pornit o schimbare de paradigmă curajoasă, iar datorită acestuia „comunitatea maghiară din Ardeal s-a regăsit”. „Viktor Orbán a întărit identitatea comunităţii maghiare din Bazinul Carpatic”, a transmis ministrul Mediului, Tanczos Barna.

„Viktor Orbán a întărit identitatea comunităţii maghiare din Bazinul Carpatic. Viitorul spre care ghidează naţiunea maghiară este unit, fără dezbinare şi vine în ajutorul fiecărui maghiar să trăiască cât mai bine pe meleagurile natale”, a scris Tanczos Barna pe Facebook. 

 Potrivit ministrului interimar al Mediului, „Ungaria, condusă de FIDESZ, al cărui lider este, nu doar că ajută maghiarii din afara graniţelor Ungariei, dar se străduieşte să construiască parteneriate istorice cu toate statele vecine. Iar pe perioada pandemiei, ajutorul oferit de Ungaria, condusă de FIDESZ, s-a concretizat din nou. Asta este direcţia care ne-o arată Viktor Orbán şi care trebuie să ghideze toate comunităţile maghiare din toată lumea”. 

Ministrul interimar al Mediului i-a urat succes lui Viktor Orbán. 

„Orban şi guvernul său au pornit acum peste 10 ani o schimbare de paradigmă curajoasă, progresistă şi responsabilă în politica naţională. Datorită acestui fapt comunitatea maghiară din Ardeal s-a regăsit", a transmis liderul UDMR Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a mai transmis că a vorbit la Congresul FIDESZ despre sprijinul pe care comunitatea maghiară l-a primit şi despre importanţa protejării tradiţiilor. „Suntem cu toţii în această luptă. Suntem convinşi că reprezentăm o poziţie bună şi corectă, dar pentru a face acest lucru vom avea nevoie de perseverenţă, putere şi aliaţi”, a mai scris Kelemen Hunor.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite