Tudose, despre revocarea lui Kovesi: Tudorel Toader a vrut să înceapă să-mi spună, am refuzat. Ce nu ştii, e mai bine câteodată. Nu e o problemă de Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose
Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose susţine că Tudorel Toader a încercat să îi spună ceva legat de evaluarea activităţii şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar a refuzat să îl asculte, spunând ca deciziile în acest caz ţin exclusiv de ministrul Justiţiei.

Întrebat la Romania TV dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a prezentat aspecte din evaluarea pe care a făcut-o cu privire la activitatea şefei DNA, premierul Tudose a raspuns: "Nu, chiar nu. A vrut să înceapă să-mi spună şi am refuzat eu. Pe principiul: ce nu ştii, e mai bine câteodată. Chiar este problema lui, nu e o problemă de Guvern. În momentul în care si eu ştiu şi spun: «Da, e bine, e rău», deja încep să influenţez politic o decizie care chiar n-ar trebui să fie politizată", potrivit Agerpres. 

în opinia sa, este vorba despre răspunderea lui Tudorel Toader în acest caz. 

"Asta e cheia succesului, adică altfel de ce avem ditamai Cabinetul? Să îşi asume fiecare ministru decizia pe care o ia, prim-ministrul trebuie să coordoneze. Aici nu e o chestie de coordonat, de pus de acord, este efectiv răspunderea domniei sale", a mai afirmat Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite