Video Tudor Chirilă, parodie adresată liderilor PSD-PNL: Ciolacu - Ciucă se sperie că ciolanul nu îl mai apucă VIDEO

0
Publicat:

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, cunoscut pentru criticile sale la adresa autorităților, a lansat o parodie muzicală despre liderii coaliției de guvernare PSD-PNL, premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului Nicolae Ciucă.

Parodia lui Chirilă, la adresa lui Ciolacu și Ciucă a adunat mai multe reacții FOTO Inquam Photos
Parodia lui Chirilă, la adresa lui Ciolacu și Ciucă a adunat mai multe reacții FOTO Inquam Photos

E ciola ciola, e ciola ciola, e ciolanul care-l vor cu toții,  E ciola ciola, e ciola ciola, e ciolanul care-l vor toți mafioții”, cântă Tudor Chirilă, într-un clip video parodie după melodia „De la Dela”, a cântăreței Andia.

Artistul își continuă interpretarea despre liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, susținând că se tem că nu mai apucă „ciolanul”, expresie care semnifică pierderea unui avantaj sau profit material

Ciolacu - Ciucă, Ciolacu - Ciucă se sperie că ciolanul nu îl mai apucă, Ciolacu Ciucă, Ciolacu Ciucă se sperie că ciolanul haț nu îl mai apucă”, continuă Tudor Chirilă.

Videoclipul cu interpretarea, care pare mai degrabă o improvizație, are mai puțin de un minut, și a fost filmat într-o curte. 

Parodia a adunat în două zile de la postare peste 8000 de aprecieri și 500 de comentarii. 

Cele mai apreciate mesaje sunt cele ale unui internaut care a comentat „Dă-ne și nouă ce-ai fumat. Poate așa râdem și noi”, și ale unei alte persoane care îl întreabă „Ce alternativă propui, doamna de la Câmpulung?.....?”, dar fără a primi vreo reacție din partea artistului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite