TNL, după mesajele dure cu privire la generaţia decreţeilor: Nu suntem perfecţi. Uneori greşim, dar atunci când greşim nu încercăm să ştergem urmele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedinta TNL, deputata Mara Mareş, a şters de pe pagina sa de Facebook textele în cauză.
Preşedinta TNL, deputata Mara Mareş, a şters de pe pagina sa de Facebook textele în cauză.

TNL a transmis, vineri, un mesaj prin care să îndrepte declaraţiile lansate joi în campania „Ghid de nesupunere civică”, potrivit cărora „decreţeii nu vor reuşi să facă mişto de Dăncilă pentru că nu sunt funny”. Aceştia au prezentat scuze celor care s-au simţit jigniţi şi au explicat că deşi „nu sunt perfecţi, atunci când greşesc nu încearcă să şteargă urmele”. Atât TNL, cât şi preşedinta organizaţiei, Mara Mareş, au şters postările de joi seara.

Organizaţia Tineretului Naţional Liberal a transmis vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care a încercat să rectifice declaraţiile lansate joi seara în campania „Ghid de nesupunere civică”. În textele TNL se făcea referire la generaţia decreţeilor, arătându-se că aceştia „nu vor reuşi să facă mai mult şi mai bine în politică”, dar şi că nu pot „face mişto de Dăncilă pentru că nu sunt funny”. Comunicatul TNL le prezintă scuze celor care s-au simţit jigniţi şi completează că deşi „nu sunt perfecţi”, tinerii liberali „nu încearcă să şteargă urmele sperând că subiectul va trece” atunci câng greşesc. Imaginile care conţineau textele cu iz jignitor la adresa decreţeilor au dispărut, însă, şi de pe pagina de Facebook a organizaţiei, dar şi de pe pagina preşedintei TNL, deputata Mara Mareş. 

„Tineretul Naţional Liberal: Am greşit, ne asumăm şi îndreptăm.

Tineretul Naţional Liberal îşi asumă eroarea de comunicare şi pe această cale cerem scuze celor care s-au simţit ofensaţi de interpretarea eronată a unora dintre mesajele campaniei “Ghid de nesupunere civică”, iniţiată pe data de 2 mai, Ziua Naţională a Tineretului.

Prin alegerea unor formulări neinspirate, ne-am vulnerabilizat şi am dat posibilitatea interpretării mesajului nostru într-un mod negativ. Din nefericire, s-a pierdut din vedere intenţia noastră de a atrage atenţia asupra unei realităţi triste, EXODUL TINERILOR, iar mesajul nostru a fost deturnat în direcţia unui presupus “război între generaţii”.

Tineretul Naţional Liberal păstrează un respect deosebit pentru generaţia părinţilor noştri care ne-au redat libertatea ducând pe umerii lor o revoluţie, dar şi greul perioadei de tranziţie economică şi politică a României.

Acum este rândul nostru să demonstrăm, iar cel mai mare respect pe care îl putem arăta este preluând mai departe stindardul luptei lor pentru o Românie mai bună, mai tolerantă şi mai prosperă.

Un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite, indică faptul că România a devenit ţara din care, în ultimii 10 ani, au emigrat cei mai mulţi locuitori, după Siria. Aceasta este adevărata temă şi DA, pentru că suntem o organizaţie politică de tineret trebuie să facem tot posibilul pentru a comunica cu generaţia noastră, pentru a le atrage atenţia şi a le spune cât de multă nevoie avem de ei. Cât de mult are România nevoie de ei!

Nu suntem perfecţi. Uneori greşim, dar atunci când greşim, nu încercăm să ştergem urmele sperând că subiectul va trece, ci ne asumăm erorile şi le îndreptăm”, se arată în mesajul TNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite