Teodor Lazăr: „Klaus Iohannis, dacă faci puţină linişte, o să auzi că românii îţi spun ce ai de făcut”. Ce variante sunt înaintate de deputatul USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Teodor Lazăr. FOTO Arhivă personală / Facebook
Deputatul Teodor Lazăr. FOTO Arhivă personală / Facebook

Deputatul USR Teodor Lazăr îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să dea dovadă de pragmatism şi să meargă pe varianta susţinerii unui „guvern de centru-dreapta şi modernizator”, iar acest lucru să nu fie tergiversat.

„Domnule preşedinte Klaus Iohannis, a venit vremea să lăsaţi deoparte orice jocuri politice, orice scheme, orice strategii mai mult sau mai puţin ascunse şi, pentru prima dată, să ascultaţi de vocea românilor care v-au votat de două ori. În democraţie nu există altă cale”, spune Teodor Lazăr, deputat USR.

Lazăr îi aminteşte preşedintelui că din 2014, de când a ajuns preşedintele României, niciodată nu a fost atât de jos în sondaje. „Românii care au mers la vot în decembrie 2020 au făcut-o cu speranţa că vom avea un guvern stabil care timp de 4 ani va face cu adevărat reforme şi care va încerca să modernizeze ţara. Românii care au mers la vot în decembrie 2020 au votat pentru un guvern PNL-USR-UDMR şi nu pentru refacerea USL, cel mai nociv proiect politic de la aderarea la Uniunea Europeană. În plus nu uitaţi că deşi a avut opţiuni diferite, electoratul PNL şi electoratul USR are aceeaşi viziune asupra statului român. Tocmai de aceea astăzi din ce în ce mai puţini români spun că vă susţin acţiunile”, mai spune Lazăr. 

Liderul USR îi aminteşte preşedintelui că acţiunile sale din aceste zile i-ar putea defini cele două mandate de preşedinte. „Domnule preşedinte, aţi putea rămâne în istorie ca cel care a luptat pentru ca România să aibă un guvern de centru-dreapta, reformator şi modernizator sau din contră, ca cel care a distrus speranţele românilor şi care a readus PSD la guvernare. Depinde doar de dumneavoastră”, încheie Lazăr

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite