Surse: Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD, a trecut la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Paţurcă
Roxana Paţurcă

Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD pe motiv că a absentat la votul pentru moţiunea de cenzură, a trecut la PNL, susţin surse politice pentru Adevărul. Soţul Roxanei Paţurcă este primar PNL în Călăraşi.

Liderul deputaţilor din Partidul Social Democrat, Alfred Simonis, a afirmat marţi, că patru din cinci parlamentari care au lipsit la moţiunea de cenzură au fost excluşi din PSD, iar în cazul lui Carmen Dan se va face o evaluare mai amplă a situaţiei deoarece ar exista documente că este vorba de o situaţie medicală complicată.

“Prima decizie este de excludere a patru din cei cinci parlamentari care au lipsit ieri la moţiunea de cenzură. Este vorba de domnul deputat Dan Ciocan, domnul Cătălin Rădulescu, domnul Adrian Todoş şi doamna Roxana Paţurcă. Aceştia patru au fost excluşi, au fost confirmate deciziile de excludere din partid făcute de organizaţiile judeţene. În privinţa doamnei Carmen Dan s-a luat decizia să se facă până la urmă o evaluare mai amplă a situaţiei dânsei pentru că pare că există o situaţie medicală complicată şi probabil că săptămâna viitoare se va lua şi decizia în privinţa doamnei Carme Dan. Dacă acele documente se confirmă, e posibil să nu se întâmple excluderea, dacă acele documente nu vor confirma versiunea doamnei Carmen Dan va fi şi dânsa exclusă din partid”, a declarat Alfred Simonis.

El a mai afirmat că mulţi parlamentari PSD au fost contactaţi de cei de la PNL, unii au fost cumpăraţi, alţii, nu.

“Domnul Rădulescu îi place să se erijeze într-un bărbat politic, s-a speriat prea tare de o bronşită şi de aici până a trăi pericolul de deces pe care îl clamează e distanţă mare. Nu suntem copii, suntem oameni maturi din punct de vedere politic şi înţelegem atunci când se întâmplă o astfel de fentă. Domnul Rădulescu mi-a relatat mie că a fost contactat de cei de la PNL şi dânsul şi alţi parlamentari au fost contactaţi, furibund, au fost agresaţi de cei de la PNL, o parte dintre ei au reuşit să fie cumpăraţi, o altă parte dintre ei, cea mai mare, nu. Ofertele au consistente. O să-I invităm pe cei care au primit aceste oferte să relateze în perioada următoare ce şi cum le-a fost oferit”, a afirmat Simonis.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite