Surse: PNL măsoară patru oameni pentru Primăria Capitalei. Cine sunt cei patru liberali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din PNL susţin că în acest moment formaţiunea liberală măsoară, în cadrul unui sondaj de opinie, patru membri de partid pentru Primăria Generală a Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, pe lângă europarlamentarul Cristian Buşoi, desemnat deja candidat de filiala de Bucureşti,  în sondajul comandat de liberali ar mai intra Ilie Bolojan, secretarul general al PNL şi primar de Oradea, Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte al PNL şi Cătălin Predoiu, preşedintele PNL Bucureşti. Cel din urmă a anunţat public, în repetate rânduri, că exclude o astfel de candidatură.

„În aceste zile a fost demarata cercetarea de opinie care ar duce la departajarea celor care ar reprezenta partidul la Primaria Capitalei şi primariile de sector“, potrivit stiripesurse.ro 

Însă, ultima decizie o va avea Cătălin Predoiu în ceea ce priveşte candidaturile la Bucureşti, iar deciziile luate de organizaţia condusă de Predoiu vor trebui validate în Biroul Permanent Naţional al PNL.

Organizaţia PNL Bucureşti a centralizat în ultimele zile candidaturile pentru primăriile de sector. La fiecare sector al Capitalei sunt înscrişi cel puţin doi candidaţi, însă problema liberalilor e aceea că în majoritatea cazurilor sunt membri ai PNL fără o notorietatea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite