Surse. Cîţu le-a transmis aleşilor PNL să rămână aproape de Capitală pentru că probabil mâine se vor termina negocierile cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul demis Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin
Premierul demis Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul PNL, Florin Cîţu, le-a spus colegilor parlamentari că negocierile cu PSD sunt pe ultima sută de metri şi ar face bine să fie aproape de Capitală, pentru că până la finalul săptămânii ar putea să aibă loc venirea în legislativ cu venirea programului de guvernare şi a listei de miniştri, potrivit unor surse politice liberale.

La şedinţa de grup reunit din Parlament, Florin Cîţu le-a transmis mai multe mesaje deputaţilor şi senatorilor. În primul rând, le-a transmis că speră ca mâine să fie gata un calendar în ceea ce priveşte venirea în Parlament cu lista de miniştri şi programul de guvernare. 

 „Dacă plecaţi, să fiţi in apropiere săptămâna aceasta. Azi sau mâine sper să terminam negocierile de coaliţie cu PSD”, le-a mai spus Florin Cîţu colegilor liberali, potrivit informaţiilor „Adevărul”. 

Un detaliu lipsit de claritate este ziua în care preşedintele Klaus Iohannis va convoca partidele pentru consultări la Palatul Cotrocei, fiind necesar mai întâi acest pas. Doar după consultări poate avea loc desemnarea unui premier. 

Până în prezent, PNL nu a anunţat care va fi varianta de premier cu care vor merge la consultările de la Palatul Cotroceni. O şedinţă a conducerii liberale ar putea avea loc mâine sau poimâine, potrivit unor surse PNL din conducerea partidului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite