Roberta Anastase, în cursă pentru un nou mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberta Anastase. Foto Adevărul
Roberta Anastase. Foto Adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, luni seara, la România TV, că Roberta Anastase va candida într-un colegiu din judeţul Prahova, însă a evitat să spună dacă Elena Udrea va merge în colegiul din Neamţ.

Potrivit lui Cezar Preda, liderul PDL, Vasile Blaga, va candida pentru un mandat de senator la Timiş, iar Mihai Răzvan Ungureanu a fost invitat de organizaţia din Arad să candideze într-un colegiu din judeţ, însă fostul premier nu a luat încă o hotărâre.

"Trebuia să dea răspunsul astăzi dimineaţă, a vorbit cu domnul preşedinte Vasile Blaga, dar nu era hotărât dacă acceptă în Arad. Avea ca opţiune Iaşiul", a spus Preda.

Tot la Arad ar urma să candideze şi Mihail Neamţu. "Este în discuţii cu Aradul. Organizaţia de Arad este o organizaţie foarte puternică, deja a eliberat un loc pentru dl Ungureanu. Nu cred că este aşa confortabil să mai dea un loc domnului Neamţu. Din acest motiv sunt discuţii, dar se vor rezolva", a arătat Preda.

Potrivit lui Preda, Cristian Boureanu va intra în cursă la Vaslui, Ioan Olteanu la Bistriţa, Mircea Toader la Galaţi, Anca Boagiu la Bucureşti, probabil în sectorul 2, Raluca Turcan la Sibiu, în timp ce Gheorghe Flutur va candida pentru un mandat de senator la Suceava.

În ceea ce priveşte candidatura Elenei Udrea în colegiul Roman din Neamţ, Preda a spus că nu ştie dacă fostul ministru va candida în acest colegiu. "N-au prezentat toate organizaţiile propunerile. Acestea vin joi şi se bat în cuie la Colegiul Director", a motivat liderul PDL.

Preda a precizat că el va candida pentru un nou mandat de deputat la Buzău.

Cezar Preda a declarat, luni, că Elena Udrea şi Roberta Anastase ar putea candida fără probleme pentru noi mandate de deputaţi, precizând că decizia finală cu privire la intrarea lor în campania electorală o va avea Comisia de Etică constituită la nivelul ARD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite