Atac fără precedent al PSD la adresa PNL: „A devenit partidul penalilor, cu girul președintelui Ciucă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Balanişcu, șef al PSD Iași și secretar de stat, susține că PNL a devenit „partidul penalilor”, în condițiile în care liberalii nu au luat decizii ferme în ceea ce privește cazurile lui Iulian Dumitrescu și Mihai Chirica.

Liderul PNL Iași îl ia la țintă pe Nicolae Ciucă FOTO Facebook Bogdan Balanișcu
Liderul PNL Iași îl ia la țintă pe Nicolae Ciucă FOTO Facebook Bogdan Balanișcu

PNL a devenit partidul penalilor, cu girul președintelui Ciucă, cel care consideră că dosarele penale nu le afectează imaginea. Baronul Dumitrescu de la Prahova și penalul Chirica de la Iași au ajuns pe mâna justiției în aceeași zi, dar PNL în loc să ia măsuri ferme face scut în jurul lor!  În timp ce primarii muncitori din țară își fac planuri cum să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă, edilul dublu inculpat Chirica se pregătește să înceapă „maratonul” la Tribunal, dat fiind că astăzi începe al doilea proces al liberalului aflat la conducerea orașului, fiind vorba despre dosarul „Flux”!”, scrie pe pagina sa de Facebook Bogdan Balanișcu, șef al Organizației Municipale Iași și secretar de stat la Mediu. 

Realizând o „performanță” națională la adunat dosare penale, penelistul din fruntea Palatului Roznovanu are ca unic scop scăparea din mâinile justiției, nicidecum administrarea orașului. Tocmai de aceea în ultimul mandat fanfaronul Chirica ne-a luat ochii cu machete, încercând să ne țină ocupați în timp ce el dădea cu subsemnatul, periodic, la DNA, DIICOT sau pe la Tribunal! În jurul campionului național la dosare penale Mihai Chirica fac scut „falnicii” urmași ai Brătienilor, „domiciliați„ în Podu Roș, în frunte cu Alexandru Muraru, președinte peste „marea” adunare penelistă”, completează social-democratul.

Tunurile pe Ciucă

Șocant este însă faptul că generalul Nicolae Ciucă a ales să calce în picioare demnitatea unei comunități și s-a poziționat ca un protector al penalilor din PNL Iași, Mihai Chirica și Costel Alexe. Acum, în al doisprezecelea ceas, sper că fostul premier să își aducă aminte că a jurat credință și respect pentru această țară, nu că-i va murdări imaginea devenind un promotor al penalilor în funcții publice! (...) Cer conducerii PNL decizii imediate și ferme în ceea ce privește înlăturarea peneliștilor penali din funcții publice. Avem nevoie de parteneri de guvernare fără probleme penale! Românii merită mai mult! Iașul merită mai mult! ”, a conchis Balanișcu. 

Liberalii au îndemnat la calm în cazul Dumitrescu. „PNL consideră că justiția trebuie să își facă datoria. Ca de fiecare dată, PNL este de partea aplicării legii și nu interferează în justiție. Totodată, PNL va aplica Codul Etic și prevederile statutare ale partidului în funcție de evoluțiile viitoare în justiție. Avem încredere în justiția din România”, a fost mesajul lui 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite