Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia ACCEPT au ajuns la o înţelegere privind organizarea „Bucharest Pride” 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gay Pride FOTO Shutterstock
Gay Pride FOTO Shutterstock

Reprezentanţii Primăriei Capitalei şi Asociaţia ACCEPT au ajuns la un acord în ceea ce priveşte desfăşurarea marşului „Bucharest Pride”. Evenimentul va fi organizat pe 14 august, pe traseul de pe Calea Victoriei . Comisia de avizare a cererilor de organizare a evenimentelor publice au aprobat participarea unui număr maxim de 500 de persoane. Ei au transmis participanţilor să respecte măsurile de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei.

„Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Bucureşti a aprobat astăzi organizarea de către Asociaţia ACCEPT a marşului ”Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane”, a transmis Primăria Municipiului Bucreşti, conform unui comunicat de presă. 

Potrivit sursei citate „reprezentanţii Capitalei au solicitat Asociaţiei ACCEPT ca, pe toată perioada desfăşurării marşului, să respecte dispoziţiile legale în vigoare, inclusiv cele privind măsurile de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei Sars Cov2”. 

Reprezentanţii primăriei au transmis că proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat în ziua în care urmează să fie organizat marşul „Bucharest Pride”, pentru a evita organizarea celor două evenimente în acelaşi timp. 

>>Având în vedere faptul că organizarea a două evenimente, în acelaşi timp, poate genera riscuri de siguranţă conform organelor de specialitate, dar şi contextul pandemic în care ne aflăm, proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat sâmbătă, 14 august. Începând de duminică, 15 august, acesta va fi reluat, în condiţii normale de desfăşurare<<

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite