Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat la şedinţa de învestire a Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO Adevărul

Preşedintele României Traian Băsescu a fost invitat în Parlament pentru a lua parte la şedinţa de învestire a Guvernului, potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

„Am trimis invitaţii către toţi reprezentanţii instituţiilor fundamentale ale statului român pentru a fi prezenţi la şedinţa festivă de învestire a Guvernului. Am trimis invitaţii preşedintelui Traian Băsescu, guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, Patriarhului Daniel, Corpului Diplomatic, tuturor celor care reprezintă instituţii importante. Este o procedură normală într-un stat democratic, pe care PDL nu a mai practicat-o. Noi revenim acum la procedurile normale“, a declarat Zgonea, pentru Mediafax.

Au mai fost invitaţi la şedinţa Parlamentului preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu, directorul SRI, George Maior, directorul SIE, Teodor Meleşcanu, directorul SPP, Lucian Pahonţu, directorul STS, Marcel Opriş, IPS Ioan Robu, Arhiepiscop şi Mitropolit romano-catolic de Bucureşti, preşedintele Consiliului Legislativ, Dragoş Iliescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite