Premierul şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secretarul de stat Andrei Baciu va fi responsabil de Ministerul Sănătăţii cât timp premierul va fi ministru interimar. FOTO: Facebook/ Andrei Baciu
Secretarul de stat Andrei Baciu va fi responsabil de Ministerul Sănătăţii cât timp premierul va fi ministru interimar. FOTO: Facebook/ Andrei Baciu

Premierul Florin Cîţu şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat în MS Andrei Baciu.

Surse oficiale au declarat pentru Agerpres că secretarul de stat în Sănătate Andrei Baciu va fi responsabil de conducerea ministerului, după ce premierul Florin Cîţu şi-a delegat atribuţiile către el.

Prim-ministrul a preluat, miercuri, interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce, în prealabil, l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu. Reamintim faptul că Florin Cîţu anunţase de dimineaţă că interimatul va fi preluat de vicepremierul Dan Barna, dar acesta a refuzat. Barna a precizat faptul că nu e de acord cu acest lucru pentru că nu a fost consultat înainte.

„O să preiau interimatul până colegii de coaliţie vor stabili un ministru care să preia atribuţiile”, a declarat miercuri seară Florin Cîţu. Premierul a subliniat faptul că pentru Guvern rămâne o prioritate combaterea pandemiei. 

Vezi şi: Surse. Tensiuni între USR şi PLUS pe tema ieşirii de la guvernare

Emil Boc trage de mânecă USR: „Când a venit la guvernare a acceptat dreptul premierului de a-şi ajusta din mers echipa”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite