Video Premierul Ciolacu, primit de Benjamin Netanyahu: „Am exprimat îngrijorarea cu privire la situaţia de securitate şi pericolul escaladării regionale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi, 5 septembrie, de premierul israelian Benjamin Netanyahu. „România şi Guvernul susţin dreptul Israelului la autoapărare”, a transmis șeful Executivului.

Premierul Ciolacu, primit de Benjamin Netanyahu FOTO: X
Premierul Ciolacu, primit de Benjamin Netanyahu FOTO: X

„Consolidarea cooperării cu premierul Netanyahu şi cu prietenii noştri israelieni. România şi Guvernul României susţin dreptul Israelului la autoapărare şi am exprimat îngrijorarea noastră cu privire la situaţia de securitate şi pericolul escaladării regionale”, a scris premierul Marcel Ciolacu pe X.

Premierul Marcel Ciolacu, întrevedere cu premierul israelian FOTO: X
Premierul Marcel Ciolacu, întrevedere cu premierul israelian FOTO: X

Marcel Ciolacu se află astăzi, 5 septembrie 2024, într-o vizită de lucru în Statul Israel, însoțit de o delegație guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu,  ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, și deputatul Silviu Vexler.

Agenda vizitei include, de asemenea, o întrevedere tête-à-tête a premierului Marcel Ciolacu cu președintele Statului Israel, Isaac Herzog, după care este programată o întrevedere în plen a delegației guvernamentale române cu oficiali ai statului israelian.

La rândul lor, miniștrii care îl însoțesc pe premierul Marcel Ciolacu vor avea întrevederi bilaterale cu omologii lor israelieni, respectiv, ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, ministrul Afacerilor Externe al Statului Israel, Yisrael Katz, și ministrul israelian al Economiei și Industriei, Nir Barkat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite