Ponta: Oprea va fi la Guvern şi se va ocupa de activitatea de zi cu zi pe toată durata campaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, la Tulcea, că vicepremierul Gabriel Oprea are mandat din partea sa pentru a se ocupa de activitatea de zi cu zi a Guvernului pe toată durata campaniei prezidenţiale, arătând că va aloca două-trei zile săptămânal pentru îndeplinirea atribuţiilor de premier.

"Pe toată durata campaniei electorale vicepremierul Gabriel Oprea va avea din partea mea madatul – nu doar mandatul – ci faptul că va fi în Bucureşti, la sediul Guvernului – e şi ministru de Interne – pentru tot ce presupune activitatea de zi cu zi. Însă, şedinţele de Guvern, cel puţin două sau trei zile pe săptămână evident că mi le voi dedica în continuare obligaţiilor şi atribuţiilor pe care le am ca prim-ministru", a spus Ponta.

El a arătat că acelaşi mandat îl va avea din partea sa şi vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării, chiar dacă, în rest, acesta va fi şeful campaniei electorale a PSD pentru prezidenţiale.

Citeşte şi:

Câţi români au drept de vot: AEP a comunicat numărul oficial al celor aşteptaţi la urne în noiembrie

Numărul alegătorilor din ţară valabil la data de 18 august este de 18.336.254, iar al celor din străinătate este de 530.446 pentru primul tur de scrutin, iar pentru turul doi, din 16 noiembrie, acesta este de 18.344.071 pentru ţară, respectiv 530.652 în străinătate, informează AEP.

Ponta şi Tăriceanu vor suspendarea lui Băsescu. Care e miza demiterii, în ultimele zile de mandat

Premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, discută despre iniţierea demersurilor pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, întrucât acesta şi-a exprimat susţinerea pentru unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din noiembrie, respectiv pentru Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite