Ponta: Nu mă miră că doamna Sulfina, "spaima copacilor din Bucureşti", a dat replici la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce postările sale pe blog au stârnit reacţii din partea democrat-liberalilor, liderul PSD Victor Ponta afirmă că nu îl miră că "minunata doamnă Sulfina", "spaima copacilor din Bucureşti", dă replici la TV faţă de comentariile sale.

"În ţara pedeliştilor, nici pe blog nu mai ai voie să fii liber. Am scris de dimineaţă (duminică, n.r.) ceva cu o doză de ironie şi glumă uşor sesizabilă pentru cine nu are toţi neuronii vopsiţi portocaliu. Faptul că minunata doamnă Sulfina (Barbu n.r.) – spaima copacilor din Bucureşti – s-a simţit obligată să dea replici pe televiziuni la o postare pe blog nu mă miră. Am primit însă cuvenitele înjurături, deşi zău că nu oblig pe nimeni să intre să citească ceea ce eu chiar am de gând să păstrez ca un loc personal, în care obişnuitele arme de gherilă pe net sunt doar ridicole", îşi justifică Ponta, tot pe blog, postarea sa.

Victor Ponta a scris duminică pe blog că Traian Băsescu, "Dracul", îşi bagă coada în "viaţa noastră amărâtă", nu numai în PDL. Vezi aici ce a  spus ieri Ponta.

Replicile la textul preşedintelui PSD nu au întârziat să apară. Astfel, deputatul PDL Sulfina Barbu a afirmat că Victor Ponta îşi face de ruşine partidul prin limbajul "de şcoală de corecţie", iar eurodeputatul PDL Cristian Preda a reacţionat faţă de textul de pe blogul lui Victor Ponta, deplângând faptul că "social-democraţia se diluează într-o compunere cu draci şi drăcuşori".

"Proza politică produsă de Victor Ponta are o calitate îndoielnică. E regretabil că social-democraţia se diluează într-o compunere cu draci & drăcuşori. Rămâne ca electoratul să spună dacă acceptă o asemenea degradare. Eu sper că nu se va întâmpla aşa ceva", scrie pedelistul pe site-ul său.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite