Ponta l-a acuzat pe Băsescu că vrea „să se pună bine cu guvernul de tehnocraţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a reacţionat pe pagina sa de Facebook la afirmaţiile făcute de Traian Băsescu despre poziţia pe care a afişat-o fostul premier referitor la situaţia din Turcia. Astfel, după ce fostul preşedinte l-a numit pe Ponta „naiv în politica externă“, fostul premier l-a acuzat pe Băsescu că „minte de îngheaţă apele“ şi că vrea „să se pună bine cu guvernul de tehnocraţi“.

„Când Băsescu spune că sunt naiv are, poate, ceva dreptate! Am încă multe de învăţat în viaţă (în special din greşelile mele)! Cu siguranţă perioada după Noiembrie 2015, când văd cum se comportă faţă de mine oameni pe care i-am ajutat enorm şi pe care îi consideram prieteni, o să mă vindece de "naivitate" pentru viitor! ”, spune Victor Ponta în mesajul de pe pagina de Facebook.

Mai departe, fostul premier îl acuză pe Băsescu că ar vrea să intre în voia Guvernului Cioloş: ”Când însă vrea (cam linguşitor) să se pună bine cu Guvernul de Tehnocraţi spunând că nu au ce sa facă în infrastructura rutieră din cauza Guvernului anterior - Basescu minte de ingheaţă apele (dacă nu cumva are goluri de memorie)!”, continuă Ponta în mesajul său.

În finalul postării Ponta răspunde şi afirmaţiei pe care Băsescu a făcut-o referitor la viitorul politic al fostului premier (n.r. ”El are şanse să revină în politica mare după ce îşi va rezolva problemele cu justiţia.) :

”Domnule Băsescu, şi eu cred că aveţi viitor în politică, vă ajută foarte tare prestaţia urmaşului dvs la Cotroceni; dar până să fiţi dvs cel mai bun Prim Ministru (mai bun decat Cioloş sau Boc e foarte posibil şi realizabil) mai citiţi nişte cifre!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite