Ponta: Dragnea este noul model „ortodox”, dar nu a citit ultimele patru porunci. Eu nu mai accept ca minciuna şi nesimţirea să fie politici naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul Pro România, Victor Ponta. Foto: Eduard Enea.
Liderul Pro România, Victor Ponta. Foto: Eduard Enea.

Victor Ponta a comentat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, declaraţiile liderului PSD Liviu Dragnea referitoare la referendumul pentru familie, potrivit cărora, „educaţia sa ortodoxă de copil crescut la ţară” îl împinge să voteze „da”. Fostul premier l-a ironizat pe Dragnea spunând că „a devenit noul model ortdox”, însă „a uitat să citească ultimele patru porunci”. Acesta a mai precizat că „nu se lasă minţit de «Falsul Ortodox»”.

Liderul ProRomânia l-a ironizat luni, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe şeful PSD, Liviu Dragnea, comentând ultimele declaraţii ale social-democratului privind referendumul pentru familie. Victor Ponta a precizat că „nu mai acceptă ca minciuna şi nesimţirea să fie politici de stat”, sugerând, astfel, că Liviu Dragnea nu respectă poruncile din Decalog, deşi „este noul model ortodox”. 

„Eu nu mai accept minciuna care ne este băgată pe gât în fiecare zi la televizor - mult mai rău decât pe vremea PCR şi a lui Ceauşescu! Nu mai accept ca minciuna şi nesimţirea să fie politică naţională, să ne prefacem toţi că suntem prostiţi de vorbele goale ale Marelui Mincinos şi să trăim resemnaţi!”, a scris Ponta.

Totodată, fostul premier a precizat că atenţia publică a fost divagată de la modificările legislative pe care le doreşte Liviu Dragnea şi a anunţat că „nu se lasă minţit, cumpărat şi speriat de Dragnea, «Falsul Ortodox»”.

„Dragnea acum este noul model de “ortodox” !!! Dar nu cred că a citit şi ultimele 4 porunci :
 
7. Să nu fii desfrânat.
8. Să nu furi.
9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotrivă aproapelui tău.
10. Să nu pofteşti nimic din ce este al aproapelui tău. 

În timp ce aflăm de la Sfântul Liviu preacucernicul că “sunt ţări unde se acceptă căsătoria între un om şi un animal” ( serios ? poate la el în casă din Brazilia)-nu mai dăm atenţie faptului că :
 
1. Ne vinde gazele din Marea Neagră
2. Ne vinde companiile de stat prin Fondul Suveran 
3. Ne vinde ţara prin cei 35 miliarde de lei pe care îi împrumută în fiecare an 
4. Schimbă judecătorii de la Înaltă Curte că pe ciorapi şi legile penale că pe hârtia igienică 
5. Da amnistia şi graţierea că să îşi poată cheltui liniştit milioanele furate!
 
Eu nu mă laş minţit/ cumpărat/speriat de Dragnea “Falsul Ortodox”-poate nici dvs!”, a scris Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite