Ponta: „Băsescu i-a jignit pe minerii blocaţi în subteran. Să stea şi el acolo măcar o oră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta a comentat luni, la B1 TV, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la proiectul Roşia Montană, afirmând că  acesta „blochează România“. Totodată, Ponta a criticat ironiile şefului statului la adresa minerilor care au protestat la Roşia Montană.

„Domnul Băsescu şi-a arătat faţa de om care vreme de nouă ani de zile nu a făcut decât să blocheze România. Dacă nu minte, nu se simte bine. Minciunile sunt uşor de demascat în cazul domnului Băsescu, care minte mai slăbuţ. România, de nouă ani, cu Băsescu preşedinte, a fost condusă de nişte laşi în frunte cu Boc. Ca nişte laşi şi mincinoşi, i-au minţit pe oamenii de la Roşia Montană“, a declarat şeful Executivului.

Totodată, premierul susţine că şeful statului a jignit minerii care s-au blocat în subteran în semn de protest.

„Îi cer domnului Băsescu să coboare în subteran şi să stea o oră. Eu am stat o oră şi nu a fost o experienţă pe care să o uit vreodată“, a mai spus şeful Executivului.

În opinia premierului, proiectul nu poate fi asumat de guvern, aşa cum cere preşedintele Traian Băsescu.

„Guvernele anterioare şi-au asumat nişte lucruri care ţineau de popor. Poporul este reprezentat în Parlament. Mă bucur că acest guvern a trimis datele în singurul loc în care poate fi o dezbatere publică şi apoi fiecare să răspundă pentru decizia luată“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite