PDL face presiuni asupra primarilor USL din Cluj de a-şi părăsi formaţiunile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Uioreanu
Horia Uioreanu

Deputatul de Cluj Horia Uioreanu a acuzat PDL că face presiuni asupra primarilor USL de a trece, înainte de alegerile locale din luna iunie, în rândul democat-liberalilor, mituindu-i cu „bani din Fondul de rezervă al Guvernului", notează Mediafax.

Horea Uioreanu a arătat că, în urma acestor presiuni, primarul liberal din comuna Mărgău ar putea trece la PDL, iar viceprimarul PNL din comuna Ciucea a anunţat că a trecut deja la PDL.

„Vreau să avertizez asupra presiunilor majore făcute de PDL asupra aleşilor USL din judeţul Cluj, pentru a trece la PDL, încercând să îi mituiască cu bani din Fondul de rezervă al Guvernului. Se va da, în curând, o Hotărâre de Guvern şi vor fi alocaţi bani celor care promit că trec la PDL, iar o altă Hotărâre de Guvern cu alocări de fonduri va fi aprobată în campania electorală. Criteriile de alocare a banilor sunt discreţionare şi strict politice", a spus Uioreanu.

La rândul său, senatorul PSD Alexandru Cordoş a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că presiuni similare au fost exercitate şi asupra primarilor social-democraţi din judeţul Cluj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite