Orban şi disidenţii din PNL au depus actele pentru înregistrarea partidului Forţa Dreptei. Ce obiective are noua formaţiune pentru 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / George Călin
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / George Călin

Parlamentarii care au plecat din PNL, în frunte cu Ludovic Orban, au depus actele pentru înregistrarea de către Tribunalul Bucureşti a partidului Forţa Dreptei. Deputatul Antonel Tănase a precizat că până la sfârşitul anului viitor formaţiunea vrea să ajungă la 25.000 de membri şi să aibă organizaţii în jumătate dintre localităţile din România.

„Forţa Dreptei începe să se organizeze electoral, de la secţii la filiale, ca până la sfârşitul lui 2022 să avem peste 25.000 de membri activi. Ne propunem să atragem oameni care n-au mai făcut politică până acum. Ne propunem un parteneriat cu ONG-uri, sindicate, patronate (...)  Până la finalul lui 2022 vrem să avem în peste jumătate din localităţile României organizaţii”, a declarat deputatul Antonel Tănase, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, acolo unde Ludovic Orban şi parlamentarii care au părăsit PNL au depus actele pentru înregistrarea Forţei Dreptei. 

„Forţa Dreptei are un culoar bun. Oamenii de dreapta au rămas fără reprezentare politică. Ne propunem prin demersul de astăzi să coagulăm toate forţele din soc românească care-şi dorec o guvernare de dreapta şi valori, principii, soluţii, care să facă parte din doctrinele de centru dreapta”, a precizat Orban.

Fostul preşedinte al PNL a făcut un apel şi către cei care au stat la distanţă de politică, solicitându-le să vină alături de echipa sa, dacă vor să ajute la schimbarea clasei politice. Noua formaţiune se va baza pe valori conservatoare şi liberale. „Sunt foarte mulţi (colegi din PNL- n.r. -) dezamăgiţi, care vor să plece din PNL. Sunt nemulţumiri în toate filialele. Vom fi foarte selectivi în ceea ce priveşte primirea de membri din PNL. În PNL au câştigat cei slugarnici, cu schelete în dulap, trădătorii. Conducerea impusă la Congres e toxică, care a călcat în picioare istoria PNL”, a mai afirmat Ludovic Orban, 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite