Orban, despre primarul care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată: E un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO gov.ro
Ludovic Orban. FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că dezavuează comportamentul primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi. "E un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a afirmat Orban.

„Evident, că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor şi cu atât mai mult faţă de un copoil. Dezavuez un astfel de comportament", a afirmat Orban, referitor la primarul din Sângeorz-Băi.

El a precizat că Traian Ogâgău a fost primar PNL, dar nu candidează din partea PNL acum. „E un comportamnt împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a adăugat Orban.

PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează de primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, anunţând că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea partidului.

„Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa-Năsăud.

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a filmat momentul în care îşi umileşte fiica, pe care a pus-o să se dezbrace şi să stea în genunchi şi cu mâinile ridicate deasupra capului, fetiţa fiind obligată să repete că va fi cuminte şi că nu îşi va mai face părinţii de râs.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite