Orban arată cu degetul către Iohannis pentru criza politică: După cum îl ştiu eu pe Cîţu, nici nu-şi permitea să candideze dacă nu se consulta cu altcineva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a sugerat că Florin Cîţu şi-a depus candidatura pentru şefia partidului doar după consultarea preşedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, soluţie pentru ieşirea din criză este considerată retragerea lui Florin Cîţu din funcţie.

Întrebat în cadrul unui interviu la B1TV dacă premierul Florin Cîţu şi-a depus candidatura la sugestia lui Klaus Iohannis: „După cum îl ştiu eu pe Florin Cîţu, nici nu-şi permitea să candideze dacă nu se consulta cu altcineva”. 

De asemenea, şeful PNL a subliniat faptul că refacerea Coaliţiei ţine de un element esenţial, adică o retragere a premierului actual: „Asta e soluţia, din moment ce USR PLUS nu-l mai vrea”.

Ludovic Orban a punctat faptul că în scurt timp ar putea să aducă la masa discuţiilor toate formaţiunile din Coaliţie, inclusiv USR PLUS. „Dacă câştig Congresul PNL, refac Coaliţia în maxim 48 de ore”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite