Nicolicea, dovada supremă de aroganţă: Atunci când simplul cetăţean va ajunge deputat, va beneficia de acelaşi tratament ca parlamentarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, unde este supusă la vot solicitarea de ridicare a imunităţii Rovanei Plumb, că atunci când simplul cetăţean va fi ales şi va ajunge să dea voturi în Cameră sau va face declaraţii politice în calitate de deputat, va beneficia de acelaşi tratament. Adică va fi apărat de Justiţie.

"Deputatul este trimis în judecată şi urmărit penal ca un simplu cetăţean. Singura protecţia o are pentru fapte pe care nu le poate face simplu cetăţean, şi anume declaraţii în faţa Camerei şi voturi în Cameră. Când simplul cetăţean va fi ales şi va ajunge să dea voturi în camneră sau va face declaraţii politice în calitate de deputat, va beneficia de acelaşi tratament. Repet pentru toată lumea, că ne-am săturat să arunce cu noroi asupra Parlamentului - parlamentarii n-au imunitate decât pentru voturi şi declaraţii, ceea ce nu este cazul. Ne-am săturat de aceste prostii rostite de la acest microfon şi perpetuate şi multiplicate în spaţiul public", a mai susţinut Nicolicea.

Ieri, Eugen Nicolicea, preşedintele comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, s spus că acuzaţiile care li se aduc lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb nu sunt susţinute legal deoarece, pe de o parte, braţul Pavel nu mai există pentru că s-a colmatat şi, prin urmare, nici insula Belina.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite