New York Times: Tensiuni în PSD pe tema protestelor violente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei a susţinut, marţi, că o parte dintre colegii de partid au încercat în mod indirect să dea vina oe ea pentru modul cum au intervenit cei din Jandarmerie la protestele anti-corupţie unde au fost rănite peste 450 de persoane, arată un articol publicat pe New York Times.

În publicaţia americană e subliniat faptul că PSD au început tensiunile în urma protestului din 10 august şi a faptului că 750 de oameni au depus plângeri în ceea ce priveşte violenţele. „Primarul Gabriela Firea, care a mers în faţa procurorilor în calitate de martor, a susţinut că anumiţi social-democraţi urmăresc să facă din fosta sa colegă, prefectul Speranţa Cliseru, un ţap ispăşitor, pentru violenţe“, se arată în materialul de pe New York Times. 

Americanii punctează şi disputa cu Liviu Dragnea. „Nu vom accepta ca adevărul să fie distorsionat mereu, să fie manipulat“, completează New York Times citând-o pe Firea. 

De asemenea, nu e trecută cu vederea nici solicitarea demiterii lui Carmen Dan, ministrul de Interne şi faptul că aceasta e o apropiată a lui Liviu Dragnea/   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite