„Ne vedem în secolul viitor”. Parodia virală cu Ion Iliescu, pe care timpul nu l-a putut învinge nici în 2099

0
0
Publicat:

Un videoclip cu Ion Iliescu proiectat în anul 2099 a devenit viral, după ce viața i-a fost prelungită cu ajutorul inteligenței artificiale.

Ion Iliescu, portretizat cu ajutorul inteligenței artificiale FOTO: captură facebook/Aurel Manea
Ion Iliescu, portretizat cu ajutorul inteligenței artificiale FOTO: captură facebook/Aurel Manea

Artistul Aurel Manea a realizat un videoclip cu Ion Iliescu ajutându-se de inteligența artificială.

”Iliescu 2099. După 12 ore de muncă (inclusiv toată noaptea asta , făcut dataseturi, trainat 2 modele, clonat voci, luptat cu 7 Softuri de AI si oleacă de Davinci Resolve am reusit să fac asta”, a scris pe Facenook Aurel Manea.

În videoclip, Ion Iliescu atinge anul 2099 și povestește nostalgic despre perioada comunismului, despre alți șefi de stat cărora le-a supraviețuit, el fiind martor în ultimul secol la schimbările majore din țară și lume.

 „Ei dragii mei, au trecut ultimii 100 de ani de parcă nu ar fi fost. Mă simt bătrân și dacă ar fi să fiu sincer, nu cred că o să mai fiu pe aici încă 200 de ani, dar cine știe?! Am văzut atâtea figuri mari plecând: Regele Mihai, Băsescu, Mandela și chiar și Putin la un moment dat. Săracii, toți au plecat demult, dar eu, eu am rămas, parcă încurcat de calendar”, spune Iliescu, în videoclip.

„România s-a schimbat mai mult decât aș fi crezut eu vreodată. Bucureștiul este un oraș care levitează acum, la propriu. Străzile nu mai sunt pline de mașini, ci de drone și vehicule zburătoare. Comunismul - o relicvă digitală amintit doar de lecțiile digitale pe tabletele elevilor, ca un basm demult uitat. Lumea? A evoluat rapid. Acum oamenii stau mai mult în realități virtuale decât în lumea reală și parcă nici nu mai simt nevoia să iasă din ele, dar cu toate astea eu sunt tot aici, martor la toate astea. Am văzut cum tehnologia a schimbat totul, dar eu am rămas la fel. Așa că da, cine știe cât mai durează. Poate timpul m-a lăsat pentru desert sau poate că pur și simplu nu m-a putut învinge, dar până când o să aflăm haideți să mai râdem un pic de toate astea. La finalul zilei, timpul trece, dar unele lucruri rămân! Ne vedem în secolul viitor”, se arată în videoclipul realizat cu ajutorul inteligenței artificiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite