Năstase mută bătălia politică pe Facebook. Ponta se lasă de raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, i-a avertizat pe tinerii din partid că lupta politică de la anul se va duce, în mare parte, pe internet şi i-a îndemnat să-şi deschidă cont pe Facebook în cazul în care nu au. Şi preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a chemat la mobilizare totală, afirmând că se va lăsa de raliuri pentru a se dedica viitoarei campanii electorale.

„Sunteţi mai potriviţi pentru a vă angaja într-o bătălie într-o zonă care va conta din ce în ce mai mult, cea a comunicării pe internet. Conturile de Facebook...Câţi dintre voi aveţi conturi de Facebook? Bănuiesc că toţi, dacă nu, eu sunt convins că va trebui să faceţi acest lucru. Bătăliile pe bloguri, bătălia într-o zonă a comunicării lipsită de inhibiţii şi în acelaşi timp capabilă să modeleze reacţii, să determine, să influenţeze opţiunile, inclusiv cele politice sau electorale", le-a transmis Năstase tinerilor social-democraţi.

Mesajul lui Victor Ponta a fost de dinamizare a activităţii organizaţiei de tineret, el afirmând că TSD are nevoie de mai multă benzină în motoare. "La anul, eu nu mai particip la raliuri, voi nu mai faceţi şcoli de vară, la anul toată lumea face campanie de la început şi până la sfârşit", a îndemnat liderul social-democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite