Mugur Mihăescu, ales preşedinte executiv al Partidului Verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mugur Mihăescu a fost ales duminică, cu unanimitate de voturi, preşedinte executiv al Partidului Verde, iar joi va organiza o conferinţă de presă pentru a da detalii despre noul său statut.

Mihăescu s-a alăturat echipei Partidului Verde, considerând alternativa verde ca fiind singura soluţie pentru îmbunătăţirea vieţii românilor. Pentru Mugur Mihăescu, verdele înseamnă nu doar ecologie, ci însăşi refacerea societăţii româneşti în ansamblul ei, iar mijloacele concrete şi setul de soluţii propuse vor fi prezentate presei în Manifestul Partidului Verde, intitulat "Ajunge! Se poate altfel!", se arată într-un comunicat.

La şedinţa de duminică a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Verde Ovidiu Iane, fostul candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Ecologist Român.

Echipa de conducere a Partidului Verde este formată în prezent din preşedinte executiv Mugur Mihăescu, prim-vicepreşedintele Antonio Momoc, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi secretarul general Silviu Dumitru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite