Mesajul de Crăciun al preşedintelui Iohannis: „Sunt convins că putem găsi motive de optimism şi puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe cetăţeni, în mesajul său de Crăciun, să se gândească şi la oamenii, singuri, fără adăpost sau deznădăjduiţi şi afirmă că românii pot găsi motive de optimism şi energia necesară pentru a construi o societate mai bună.

Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, mesajul său de Crăciun, pe reţeaua de socializare Facebook. Preşedintele se adresează românilor de pretutindeni, venind cu un mesaj optimist pentru anul care va veni şi cu un îndemn pentru a fi mai buni în preajma Sărbătorilor. 

„Dragi români, sărbătoarea creştină a Naşterii Domnului să ne apropie mai mult unii de ceilalţi! Crăciunul să vă aducă bucurie şi linişte în suflet şi în familie. Gândul nostru să se îndrepte şi către cei singuri, descumpăniţi, fără cămin, chiar şi fără speranţă. O faptă bună şi un dram de atenţie din partea noastră aduc alinare acestor oameni. În pofida greutăţilor şi provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism şi puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun fericit, oriunde v-aţi afla!“, a transmis sâmbătă preşedintele Klaus Iohannis într-un video postat pe Facebook. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite