Măști și viziere, în valoare de 7 milioane de lei, vor fi donate Republicii Moldova pentru combaterea infectării cu SARS-CoV 2

0
Publicat:

Guvernul a aprobat, miercuri, un memorandum în vederea donării unui pachet de bunuri de resort medical Republicii Moldova, în valoare totală de 7.3 milioane de lei.

Măști și viziere, în valoare de 7 milioane de lei, vor fi donate Republicii Moldova
Măști și viziere, în valoare de 7 milioane de lei, vor fi donate Republicii Moldova

Donația statului român către Republica Moldova va contribui la îmbunătățirea capacității de combatere a infectării cu SARS CoV-2, dar și la consolidarea relațiilor bilaterale în domeniul apărării.

"Guvernul a aprobat memorandumul iniţiat de Ministerul Apărării Naţionale în vederea donării unui pachet de bunuri de resort medical aparţinând domeniului privat al statului către Guvernul Republicii Moldova, în valoare de 7.387.690 lei. Donaţia va contribui la îmbunătăţirea capacităţii de combatere a virusului în Republica Moldova, precum şi la consolidarea relaţiilor bilaterale în domeniul apărării", informează Guvernul, potrivit Agerpres. 

În pachetul de 7.3 milioane de lei, aprobat miercuri de guvern, vor fi donate 3 milioane de măști chirurgicale, 10.000 de cutii cu mănuși, 500.000 de măști de protecție FFP2, 2.000 de ochelari de protecție și 1.000 de viziere, conform anexei atașate proiectului.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite