Marcel Ciolacu continuă ironiile la adresa lui Rareş Bogdan: Nu e un subiect pentru coaliţie. Să vorbim lucruri serioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat înainte de a intra în şedinţa coaliţiei că Rareş Bogdan nu este un subiect pentru coaliţia de Guvernare. Având în vedere preconizarea pe care o face prim-vicepreşedintele PNL cu privire la posibila rupere a coaliţiei după un an, liderul social-democraţilor a afirmat că a considerat necesar să ceară explicaţii liberalilor.

„Să vorbim despre lucruri serioase, nu despre Rareş Bogdan. El nu e un subiect pentru coaliţie”, a declarat Marcel Ciolacu înainte de a intra în şedinţa coaliţiei de joi. 

Social-democratul a explicat că liderul liberal „a transmis că acestă coaliţie va dura un an de zile. E normal că am vrut să întreb coaliţia, poate dânşii ştiu mai multe”. 

„Eu observ că domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL-ului. Este o problema intre mine si Rares Bogdan sau o problema intre el si PNL”, a mai întrebat ironic preşedintele PSD. 

Preşedintele PSD a cerut o şedinţă de urgenţă a coaliţiei după ce Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a declarat că alianţa cu PSD ar trebui evaluată după an şi a lansat mai multe atacuri la adresa social-democraţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite