Ludovic Orban: Niciun parlamentar din România nu a votat împotriva lui Rovana Plumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cataloghează drept “un eşec major care afectează grav imaginea României” respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european şi spune că “niciun parlamentar din România nu a votat împotriva lui Rovana Plumb”.

“A fost tratată cu bunăvionţă Rovana Plumb. (…) Niciun parlamentar din România nu a votat împotriva lui Rovana Plumb” a afirmat Ludovic Orban joi, într-o emisiune la B1 Tv.

Ludovic Orban a spus că, întrebată despre sumele pe care AEP nu le mai returnează PSD-ului pentru cheltuielile din campania electorală pentru alegerile europarlamentare, Rovana Plumb ar fi spus că nu ştie nimic.

“Inclusiv nesincertatea a fost taxată, plus absenţa oricăror explicaţii legate de aceste neconcordanţe din declaraţiile de avere” a spus liderul PNL.

Acesta a apreciat că Rovana Plumb “nu avea nici cea mai mica şasă să treacă de audierile în Comisia de Transpoturi”

Orban a mai spus că “Dăncilă a făcut rău României în mod deliberat” şi că era “evident “ că şansa Rovanei Plumb de a primi postul de comisar European “era egală cu zero”.

Loderul liberal a mai spus că acesta este “un eşec major care afectează grav imaginea României”.

“Nu a contat niciun criteriu, nu a contat interesul României, pur şi simplu cârdăşiile din interiorul PSD-ului au dus la aceatsă candidatură dezastruoasă, penibilă”, a mai declarat liderul liberal.

Rovana Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transpporturi, nu a obţinut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condiţiile pentru a deveni comisar european. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite