„Lucrurile au mers mult prea departe“. Ce vrea Iordache să facă după ce i-a fost vandalizată casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminică pentru Mediafax, că analizează toate posibilităţile în legătură cu acţiunile pe care le va lua împotriva celor care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plângeri la poliţie.

„Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilităţile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură acţiunile din Parlament cu astfel de purtări în spaţiul public”, a afirmat Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Grindeanu şi actual preşedinte al Comisiei speciale pentru legile Justiţiei, întrebat dacă va depune o plângere la poliţie împotriva protestatarilor, potrivit Mediafax

Mai mulţi protestatari #rezist au vandalizat sâmbătă vila vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD şi au lipit mai multe afişe pe uşa garajului. Gestul vine ca răspuns la gestul obscen făcut de Iordache, zilele trecute, în plenul Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi

Ce au păţit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite