Liderul PNL Galaţi: La Congres voi alege schimbarea pentru binele PNL. Îl voi susţine pe Florin Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, George Stângă, liderul PNL Galaţi FOTO Facebook
Florin Cîţu, George Stângă, liderul PNL Galaţi FOTO Facebook

Liderul PNL Galaţi, George Stângă a anunţat că îl susţine pe premierul Florin Cîţu în cursa pentru şefia PNL. El explică alegerea prin faptul că „direcţia în care va merge PNL va influenţa viitorul României”, iar formaţiunea trebuie să continue reformele şi „să meargă înainte”. Anterior, liderul PNL Galaţi îşi declara susţinerea pentru actualul preşedinte al formaţiunii.

„La Congresul din 25 septembrie voi alege schimbarea pentru binele PNL, pentru ca partidul să continue să crească, să se îmbunătăţească şi să asigure o guvernare performantă României. De aceea, îl voi susţine pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani. Am încredere că Florin Cîţu va oferi noi perspective PNL şi României. Alături de echipa formată în jurul lui Florin Cîţu putem face România liberală, modernă şi dezvoltată”, a transmis şeful PNL Galaţi pe Facebook. 

„PNL trebuie să meargă înainte! Avem o datorie faţă de gălăţenii care ne-au acordat încrederea să asigurăm României o guvernare corectă, performantă, care să contribuie la dezvoltarea tuturor regiunilor ţării. PNL poate face asta, deoarece PNL este dedicat românilor.

El a explicat că „direcţia în care va merge PNL va influenţa viitorul României, al Galaţiului, dar şi dezvoltarea comunităţilor noastre. După 25 septembrie, PNL trebuie să continue pe drumul reformelor asumate în faţa românilor, dar în acelaşi timp să le accelereze. Nu avem timp de pierdut! Avem nevoie de o echipă puternică, solidă, care să ducă PNL la următorul nivel”, iar „România condusă de Guvernul Florin Cîţu a făcut progrese importante. Premierul PNL a dovedit că poate să aplice acele reforme de care România are nevoie. PNL are nevoie, după 4 ani de la ultimul Congres, de un suflu nou, unul pe care premierul Florin Cîţu îl poate asigura. Suflu nou nu înseamnă doar oameni noi, ci presupune oameni care ştiu să se adapteze la noile cerinţe ale societăţii, oameni care vorbesc despre modernizare”.

Susţinerea declarată a liderului PNL Galaţi faţă de premierul Florin Cîţu vine în condiţiile în care, în septembrie anul trecut, Ludovic Orban l-a susţinut pe senator pentru a prelua şefia gălăţeană a organizaţiei judeţene. Mai mult decât atât, la finele lunii mai, Ludovid Orban a mers în vizită la Galaţi, iar în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Galaţi a declarat că personal îl susţine pe Ludovic Orban pentru şefia partidului, la fel şi organizaţia judeteană, scrie News.ro. 

Luna trecută senatorul PNL George Stângă a fost implicat în scandalul privind înregistrările făcute în biroul ministrului Transporturilor. Senatorul şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, au fost înregistraţi de procurorii DNA în timp ce îi cereau lui Cătălin Drulă, să îi păstreze în funcţie pe şefii Agenţiei Române de Salvare a Vieţilor Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite