Liderii PSD dezbat soarta partidului la un restaurant de 5 stele din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
congres psd dancila teodorovici mutufoto sebastian zachmann

Liderii PSD se vor reuni în acest weekend, la Mamaia, pentru a discuta strategia partidului în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a respins în bloc remanierea Cabinetului Dăncilă, pe care l-a trimis în Parlament pentru a obţine votul pentru o nouă formulă de după ieşirea ALDE de la guvernare.

Social-democraţii vor avea o serie de reuniuni în cursul zilei de vineri, inclusiv şedinţa organizaţiei de femei, urmând ca sâmbătă, începând cu ora 10.00, să se reunească în a doua şedinţă extraordinară a Comitetului Executiv în decurs de o săptămână. Reuniunea CEx va avea loc la restaurantul de 4 stele Diplomatic Mamaia, scrie Hotnews.ro.

Şedinţa CEx va fi urmată de reuniunea grupurilor parlamentare, la ora 15, iar duminică sunt programate întâlniri cu pensionarii şi cu PSD Diaspora.

În ciuda crizei din partid declanşate prin ruperea coaliţiei cu ALDE şi a poziţiei preşedintelui Klaus Iohannis, candidatul PSD pentru preşedinţie, Viorica Dăncilă, şi-a continuat în aceste zile campania electorală neoficială.

Prezentă într-o vizită în Argeş, Dăncilă declara joi că Guvernul trebuie să se prezinte în faţa Parlamentului pentru un vot de încredere, după ieşirea ALDE de la guvernare, dar se arată optimistă în privinţa rezultatului acestui vot.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite