Lăzăroiu îi dă replica lui Antonescu: „Paralela dintre Băsescu şi miniştrii liberali cu dosare e incorectă. Unul e ales, ceilalţi sunt numiţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu FOTO Adevărul
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu FOTO Adevărul

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu îi dă replica liderului PNL Crin Antonescu, după ce acesta din urmă l-a întrebat pe preşedintele Traian Băsescu de ce nu a demisionat când a avut „dosare mult mai grave” pe rol.

„Crin Antonescu încearcă să facă o paralelă între miniştrii liberali cu dosare şi Preşedintele României. E incorectă. Unul e ales, ceilalţi sunt numiţi", a declarat consilierul prezidenţial, care a încercat astfel să justifice de ce nu a demisionat din funcţie Traian Băsescu.

Reacţia lui Lăzăroiu vine după ce Crin Antonescu l-a întrebat pe Băsescu de ce nu şi-a urmat propriul exemplu atunci când a avut probleme similare din cauza dosarelor aflate pe rol.

„În legătură cu demisia miniştrilor acuzaţi am să-i răspund mereu preşedintelui: De ce nu a demisionat şi domnia sa care a stat sub acuzare şi a avut dosare mult mai grave? Sigur, unele dintre ele s-au închis la scurt timp după ce a devenit preşedinte. De aia nu demisionează", a declarat Crin Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite