Iohannis s-a fotografiat alături de Biden în SUA: Cum au reacționat internauții

0
0

O fotografie cu Klaus Ionannis alături de președintele Statelor Unite și Prima Doamnă a SUA a stârnit un val de reacții pe pagina de Facebook a șefului statului.

Klaus Iohannis, alături de Joe Biden FOTO: Facebook Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, alături de Joe Biden FOTO: Facebook Klaus Iohannis

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite” , este mesajul însoțit de fotografia în care apare Klaus Iohannis alături de soția sa, Joe Biden și Prima Doamnă a SUA.

În majoritatea comentariilor Klaus Iohannis a fost felicitat de români pentru întâlnirile pe care le are cu diferiți șefi ai statelor, însă au existat și critici cu privire la situația din țară sau la vizele cerute românilor pentru călătoria în Statele Unite ale Americii.

Redăm câteva dintre comentariile de pe pagina de Facebook a Președintelui României.

„Așa si? Tot cu vize mergem în America? Șopteste-i repede la ureche că așteptăm de 30 de ani (după ce le-am făcut toate voile) să cadă blocada vizelor pentru noi! Nu țin minte oricum, dar măcar ai încercat!”, este unul dintre comentarii.

„În sfârșit avem în fruntea țării niște oameni de calitate, din toate punctele de vedere - educație, prestanță, maniere - care ne reprezintă cu succes peste tot în lume, la cel mai înalt nivel! Bravo! P.S. Marea majoritate a comentariilor sunt făcute de oameni mici, 'nevinovați', needucați, cu mentalitate modestă, pentru care nicicum nu-i bine...călcăm totul în picioare, cu batjocură ..atât știm...nimic nu-i întâmplător. Dacă în cazul alimentației se spune că ești ceea ce mănânci, în cazul dat suntem ceea ce gândim ( în mare parte)." Orice asemănare este pur întâmplătoare", susține un internaut.

„Hai să începem să fim oameni o dată și pentu tot, este președintele României, poporul acesta nu a știut altceva decât să urască și să vorbească de rău propriul președinte chiar dacă acel om a fost alături de România, românul tot cu ura ca taurul, ar fi cazul să ne băgăm mințile în cap că suntem deja de rușinea Europei, faceți bine și gândiți înainte de a mă judeca sau acuza la ce am scris aici, multumesc”, se arată în comentarii. 

„Oligarii care au furat și distrus România continuă să o facă. Dacă în țară lucrurile nu merg bine, de vină nu e un președinte care are un rol prea mic pentru a putea face ceva bun. Caracatița e puternică, dar noi nu vedem decât pe cel ce e pus în față” , susține un alt internaut.

„Felicitări!! Apropo, dacă nu știați, în țară, parlamentarii își cresc singuri salariile după bunul plac . Vedeți să nu vă speriați când vă intră salariu”, a mai precizat un român. 

Klaus Iohannis a participat în această săptămâna la lucrările Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite de la New York. În cadrul deplasării sale în Statele Unite ale Americii, șeful statului are întâlniri cu românii din San Francisco și cu antreprenorii români din Silicon Valley.

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite