Iohannis: Cei care au înţeles mesajul românilor după Colectiv vor sta, probabil, mai bine în alegeri. Restul vor fi măturaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis, la un an de la Colectiv. FOTO Presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis, la un an de la Colectiv. FOTO Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, în faţa clubului Colectiv, că politicienii care au înţeles mesajul de schimbare transmis de români după tragedia din 2015 "vor sta, probabil, mai bine în alegeri", iar cei care nu au înţeles acest mesaj vor fi "măturaţi" de pe scena publică.

„Clasa politică se schimbă încet, dar se schimbă. Aceste schimbări sunt inevitabile, iar cei care au înţeles mesajul românilor, mesajul României, după Colectiv vor avea probabil o poziţie mai bună în alegeri, iar cei care nu au înţeles acest mesaj încet, dar sigur, vor fi măturaţi de pe scena publică", a spus preşedintele.

Iohannis a adăugat că România nu mai este acum România care a fost acum un an de zile, înainte de tragedia din Colectiv. „Oamenii au mai multe pretenţii, mai multe aşteptări, şi este bine aşa", a afirmat şeful statului.

Klaus Iohannis a venit, duminică dimineaţa, în faţa clubului Colectiv, unde a depus o coroană de flori şi a păstrat un moment de reculegere în memoria celor 64 de victime ale tragediei care a avut loc pe 30 octombrie 2015.

Şeful statului a anunţat că, la ora 10.00 , e organizată o slujbă de pomenire la biserica Palatului Cotroceni. „Am ţinut să vin astăzi să aduc un omagiu celor 64 de victime ale tragediei de la Colectiv. Pentru ei, am organizat la Cotroceni, la biserica din Cotroceni, o slujbă de pomenire la ora 10.00, unde vor participa şi supravieţuitori şi rudele ale celor care au fost în Colectiv", a spus Iohannis, la sosirea la clubul Colectiv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite