George Simion, întrevederi cu mai mulţi politicieni europeni la Bruxelles şi Strasbourg: „Am discutat despre agresiunea rusă în regiunea noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion si Jacek Saryusz-Wolski FOTO Facebook George Simion
George Simion si Jacek Saryusz-Wolski FOTO Facebook George Simion

George Simion, liderul AUR, este plecat la Bruxelles şi la Strasbourg, pentru a se întâlni cu mai mulţi lideri europeni. Prima persoană cu care a avut o întrevedere a fost eurodeputatul polonez Jacek Saryusz-Wolski.

„Tocmai am ieşit de la întâlnirea cu Jacek Saryusz-Wolski unde am discutat despre agresiunea rusă în regiunea noastră şi necesitatea unei Europe a naţiunilor. Voi continua pe tot parcursul zilei cu întâlniri la Bruxelles şi Strasbourg, fiţi alături!”, a scris George Simion pe Facebook.

Jacek Saryusz-Wolski este un europarlamentar polonez, membru al Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni, fiin politician din partea Partidului Lege şi Justiţiei din Polonia, formaţiunea care deţine puterea în Guvernul de la Varşovia. Jacek Saryusz-Wolski este şi membru al delegaţiei Comitetului Parlamentar Comun UE-Ucraina, structură mai vizibilă mai ales în contextul situaţiei de la graniţa Ucrainei cu Rusia

Potrivit unor surse politice din formaţiune, copreşedintele AUR ar urma să se vadă cu eurodeputaţi din cinci state în timpul vizitei la Bruxelles şi Strasbourg.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite