Fuia confirmă demisia şi anunţă că înfiinţează un partid care să meargă singur în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelian Fuia
Stelian Fuia

Stelian Fuia a confirmat, astăzi, la Realitatea TV, că a demisionat din PDL, motivând că vrea să pună bazele unui partid, alături de fermieri din toată ţara.

„N-am demisionat pentru că am vrut să plec, ci pentru că eu sunt fermier, mă întorc către fermieri şi în agricultură. Deşi toată lumea susţine că agricultura e o prioritate, nimeni n-a făcut o prioritate din agricultură, numai fermierii o mai pot face. Probabil, împreună cu fermierii din toate zonele ţării, vom iniţia o platformă agrariană, un partid politic. Sper sa se regăsească pe listele electorale. Intenţia este ca această structură să meargă în alegeri singură“, a spus Fuia.

Astăzi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu, declara, referitor la demisia deputatului Stelian Fuia, că nu vede ce motiv ar avea acesta să părăsească partidul.
„Nu am auzit aşa ceva, săptămâna trecută a ţinut o conferinţă de presă aici ( la sediul central al PDL, nr). Dacă aveţi o informaţie... Dar nu cred că domnul Stelian Fuia pleacă din partid, nu văd ce motiv ar avea“, a spus Boureanu.

Citeşte şi: Stelian Fuia demisionează din PDL pentru a lansa o ''platformă agrariană'' - surse

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite