FOTO Liviu Dragnea, însoţit de iubită la Congresul Extraordinar al PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, s-a aflat alături de preşedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, în cadrul căruia peste 4.000 delegaţi din întreaga ţară şi-au ales noua conducere a partidului.

GALERIE FOTO cu iubita lui Dragnea la Congres 

Irina Alexandra Tanase iubita lui Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Tânăra în vârstă de 25 de ani a ajuns la Sala Palatului cu puţin timp înainte de sosirea lui Liviu Dragnea, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea şi comisarul european Corina Creţu. A stat în primul rând, între Firea şi Carmen Dan, ministrul de Interne.

Preşedintele PSD a declarat sâmbătă, întrebat dacă vrea să facă un anunţ legat de faptul că a fost însoţit la Congres de iubita sa, că are partidul în suflet: „Astăzi nu. La Congres? Am partidul în suflet”.

Divorţat de prima soţie, Bombonica, Liviu Dragnea îşi ţine iubita departe de ochii presei. Prima dată când liderul PSD s-a afişat în public alături de partenera sa de viaţă a fost înaintea Crăciunului din 2016, când social-democraţii au organizat o petrecere în curtea sediului PSD din Kiseleff.

image

FOTO Inquam Photos / Alberto Groşescu 

Citeşte şi:

Congresul PSD s-a terminat cu scandal şi cu o mare surpriză

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite