Eugen Teodorovici revine în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, confirmă Cătălin Rădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici a ajuns la Sala Palatului alături de Viorica Dăncilă Foto Adevarul
Eugen Teodorovici a ajuns la Sala Palatului alături de Viorica Dăncilă Foto Adevarul

Eugen Teodorovici revine în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, a anunţat deputatul Cătălin Rădulescu, la sosirea la congresul partidului, confirmând astfel informaţia difuzată anterior de Adevărul. „Deputatul mitralieră“ a spus că îi susţine pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Codrin Ştefănescu pentru conducerea PSD.

Rădulescu a declarat că Eugen Teodorovici „s-a supărat puţin ieri”, dar că va reveni şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, transmite News.ro

Deputatul a mai spus că sunt mai multe grupări în partid şi că noua conducere trebuie să fie din toate acestea şi că, de aceea, va vota pentru Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici  - preşedinte executiv, Codrin Ştefănescu - secretar general.

El a susţinut că, în mod categoric, se impune o schimbare şi în Guvern.

„De această dată trebuie puşi oameni cu experienţă, nu la presiunea organizaţiilor judeţene. Chestiunea aceasta cu dictatura organizaţiilor judeţene trebuie să înceteze”, a afirmat Rădulescu.

Deputatul a precizat totodată că optează pentru o restructurare guvernamentală, nu remaniere: „Trebuie să mergem în Parlament cu deciziile respective, să nu mai mergem la preşedinte”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite